Signa Solo

No volume ,connected optical to Humax or Bluetooth to iPad ,no volume response on either.Would appreciate help in the most simple form(not super "techy" Thanks

Comments

  • KennethSwaugerKennethSwauger Moderator Posts: 7,724
    Which model Humax are you referring to?
    "They say you shouldn't say nothin' about the dead unless it's good. He's dead. Good!", Jackie, "Moms" Mabley
  • Thanks,Humax Freeview Play HD Recorder Model: FVP-5000T
  • KennethSwaugerKennethSwauger Moderator Posts: 7,724
    Thanks for the model number, I went over the owner's manual and while there's a lot of information given it seems fairly straight forward. You might want to try using an HDMI cable from the Humax to the Polk and make sure the Polk is set to the correct input. There is an audio section in the Humax's setup and make sure it is set to Dolby 5.1 digital and any volume level adjustments are set at 50% or slightly higher (you can always readjust it after you get things working).
    To see of the Polk is working you could plug some other device, such as a smart phone using the 3.5mm analogue connection (that's the one cable not supplied by Polk) from an ear bud connection on the phone. I hope this helps.
    "They say you shouldn't say nothin' about the dead unless it's good. He's dead. Good!", Jackie, "Moms" Mabley
  • Many thanks,the shop I bought it from are collecting and taking for inspection.Fortunately I bought it from Richer Sounds (UK) and they have a 6 year guarantee.
  • KennethSwaugerKennethSwauger Moderator Posts: 7,724
    You're welcome, I'm sure they'll straighten things out.
    "They say you shouldn't say nothin' about the dead unless it's good. He's dead. Good!", Jackie, "Moms" Mabley
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!