analog sound

everything has been working fine except for the occasional unplug to return sound. now my analog connection isnt working. i've tried everything i can think of to fix it an nothing works. i'm wondering if somehow it has lost the analog programing? the remote does switch to analog and the lights show increase volume when the buttons are pressed

Comments

  • ken brydsonken brydson Posts: 7,092
    Might help if you mentioned what product you are talking about...
    HT/Main- Panny 50" G10 Plasma, Pioneer SC-1222k AVR, Panny DMP-BD60 BDP, Polk LS90 mains, CS350LS center, LS/fx side surrounds, LS50 surround backs, SVS 25-31PC+ sub, Harmony One

    Office Rig- Marantz 2252B, Denon 2910, Kenwood KD2070 TT, Polk RTA 12B's/ RTA8t
  • yes i did forget that. its a dsb1, dsb2 and dsb3
  • MarflyMarfly Posts: 59
    Have you tried doing an "analog search" ?
  • ok guess i still need to share more info. the sound bar is connected to dish via optical, that works fine the analog is connected to a sony bravia by the 1/4 inch plug from the tv to the sound bar. that is the part that isnt working. thats the connection that provides sound to any game machine thats connected. it just stopped working. no changes to wiring.
  • Analog search? dont know how that would be possible
  • ken brydsonken brydson Posts: 7,092
    Call CS. They'll get you squared away. Merry Christmas!
    HT/Main- Panny 50" G10 Plasma, Pioneer SC-1222k AVR, Panny DMP-BD60 BDP, Polk LS90 mains, CS350LS center, LS/fx side surrounds, LS50 surround backs, SVS 25-31PC+ sub, Harmony One

    Office Rig- Marantz 2252B, Denon 2910, Kenwood KD2070 TT, Polk RTA 12B's/ RTA8t
  • Ya thanks
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!