YouTubeTV

halo71
halo71 Posts: 4,436
So about a month ago I got this on my new TV. Anyone else experience hang up with commercials? Seems to randomly do this. Change channels and go back to what I was watching and all is well again. Getting a bit irritating.

I Googled this issue and seems others complain about it as well. Not really seems a fix for it yet.
--Gary--
Onkyo Integra M504, Bottlehead Foreplay III, Denon SACD, Thiel CS2.3, NHT VT-2, VT-3 and Evolution T6, Infinity RSIIIa, SDA1C and a few dozen other speakers around the house I change in and out.

Comments

  • jbreezy5
    jbreezy5 Posts: 496
    Try a restart of your streaming device and see if that clears it up.
  • PSOVLSK
    PSOVLSK Posts: 4,638
    Thankfully I haven’t experienced this. If you find a fix, please post it here.
    Things work out best for those who make the best of the way things work out.-John Wooden
  • halo71
    halo71 Posts: 4,436
    jbreezy5 wrote: »
    Try a restart of your streaming device and see if that clears it up.

    Restarting the app on the TV. Yeah that works as well. But it may happen again in a few minutes or an hour.
    --Gary--
    Onkyo Integra M504, Bottlehead Foreplay III, Denon SACD, Thiel CS2.3, NHT VT-2, VT-3 and Evolution T6, Infinity RSIIIa, SDA1C and a few dozen other speakers around the house I change in and out.
  • steveinaz
    steveinaz Posts: 19,485
    I've had YoutubeTV for over a year now---haven't had that issue, but my firestick(s) require a "restart" at times when things are acting flaky with ANY app.
    Source: Bluesound Node 2i - Preamp/DAC: Benchmark DAC2 DX - Amp: Parasound Halo A21 - Speakers: MartinLogan Motion 60XTi - Shop Rig: Yamaha A-S501 Integrated - Speakers: Elac Debut 2.0 B5.2