40 days and 40 nights and my cxn v2 don't see my NAS anymore

I don't know what changed but my Cambridge streamer just says "empty" when I try to play the files on my NAS. It still plays files from my Auralic Mini (streamer to streamer) and all my PC's will play files from the NAS. What gives, any ideas?
rpf65 wrote: »
I’m thinking you’ve reached the point where people are afraid to open your posts.

I disabled

Comments

  • treitz3treitz3 Posts: 14,491
    Sure. Buy physical media.

    Tom
    In search of accurate reproduction of music. Real sound is my reference and while perfection may not be attainable? If I chase it, I might just catch excellence.

    ~ The best way to enjoy digital music reproduction is to never listen to good analogue reproduction ~

    ~ Not all things that can be measured can be heard and not all things heard can be measured ~

    ~ When the law ends, tyranny begins ~
  • afterburntafterburnt Posts: 7,008
    I got another question, did you ever drop a deuce so putrid and foul that you slapped yourself for doing it? Asking for a friend.
    rpf65 wrote: »
    I’m thinking you’ve reached the point where people are afraid to open your posts.

    I disabled
  • afterburntafterburnt Posts: 7,008
    treitz3 wrote: »
    Sure. Buy physical media.

    Tom

    I do then I rip it and then it goes into long term storage.
    rpf65 wrote: »
    I’m thinking you’ve reached the point where people are afraid to open your posts.

    I disabled
  • treitz3treitz3 Posts: 14,491
    To answer your question seriously, I don't know. Have you tried a hard reset?

    Tom
    In search of accurate reproduction of music. Real sound is my reference and while perfection may not be attainable? If I chase it, I might just catch excellence.

    ~ The best way to enjoy digital music reproduction is to never listen to good analogue reproduction ~

    ~ Not all things that can be measured can be heard and not all things heard can be measured ~

    ~ When the law ends, tyranny begins ~
  • afterburntafterburnt Posts: 7,008
    I forced a rescan but not a reset. Wouldn't a hard reset wipe it?
    rpf65 wrote: »
    I’m thinking you’ve reached the point where people are afraid to open your posts.

    I disabled
  • treitz3treitz3 Posts: 14,491
    Hard reset as in power it down, unplug the PC. Wait about 30 seconds, short out the hot and negative pins on the PC and reboot.

    Tom
    In search of accurate reproduction of music. Real sound is my reference and while perfection may not be attainable? If I chase it, I might just catch excellence.

    ~ The best way to enjoy digital music reproduction is to never listen to good analogue reproduction ~

    ~ Not all things that can be measured can be heard and not all things heard can be measured ~

    ~ When the law ends, tyranny begins ~
  • rooftop59rooftop59 Posts: 6,426
    afterburnt wrote: »
    I forced a rescan but not a reset. Wouldn't a hard reset wipe it?

    What Tom is suggesting should not reset it. But after the hard reset, the next option is to restore factory settings and start over...better than it not working!
    Living Room 2.1: Dynaudio Contour 1.3mkii; Martin Logan Grotto sub; Cambridge Azur 851A; Cambridge Azur 851D; Bryston BPD-1
    Game Room HT: Denon AVR-X4200w; Definitive Technology SM350; Definitive Technology LCR2000; Definitive Technology Procinema 800; Mirage Nanasats; Sub - HSU VTF-2 MK5
    Master Bedroom
    Cambridge Azur 551r; Definitive Technology SM45; ACI Titan Subwoofer; Squeezebox Touch
  • verbverb Posts: 10,154
    @Clipdat any suggestions Drew?
    Basement: Polk SDA SRS,Cary SLP-05 Pre,Enlightened Audio Designs CD Transport,Northstar Designs Excelsio DAC,Cambridge 851N streamer,Marantz SA-14 SACD,McIntosh MC300 Amp,Silnote Morpheus Ref2 Digital Cable,Furman 15PFi Power Conditioner,Pangea Power Cables,Wireworld Oasis 8 RCA IC's,MIT Shotgun S3 IC's,MIT Shotgun S1 Bi-Wire speaker cables
    Office: PC,EAR Acute CD Player,EAR 834L Pre,Northstar Designs Intenso DAC,PASS ACA Monoblocks,Denon UDR-F10 Cassette,Acoustic Technologies Classic FR Speakers,SVS SB12 Plus sub,MIT AVt2 speaker cables,IFI Purifier2,AQ Cinnamon USB cable,Groneberg Quatro Reference IC's
    Spare Room: Antique Sound Labs Wave AV-8 Monoblocks,Tisbury Mini Passive Pre,Tjoeb 99 tube CD player (modified Marantz CD-38),Analysis Plus Oval 9's,Zu Jumpers,AudioEngine B1 Streamer,Klipsch RB-61 v2,SVS PB1000 sub,Blue Jeans RCA IC's
    Living Room: Peachtree Nova Integrated,Cambridge CXN v2 Streamer,Rotel RCD-1072 CD player,Furman 15PFi Power Conditioner,Polk RT265 In Wall Speakers,Polk DSW Pro 660wi sub
  • txcoastal1txcoastal1 Posts: 11,220
    Does your NAS have a static ip?
    If on DHCP has the IP changed
    2-channel: Modwright KWI-200 Integrated, Dynaudio C1-II Signatures
    Desktop rig: LSi7, Polk 110sub, Dayens Ampino amp, W4S DAC/pre, Sonos, JRiver
    Gear on standby: Melody 101 tube pre, Unison Research Simply Italy Integrated
    Gone to new homes: (Matt Polk's)Threshold Stasis SA12e monoblocks, Pass XA30.5 amp, Usher MD2 speakers, Dynaudio C4 platinum speakers, Modwright LS100 (voltz), Simaudio 780D DAC

    erat interfectorem cesar et **** dictatorem dicere a
  • afterburntafterburnt Posts: 7,008
    Resest did not help.

    I am looking for the ip settings, any ideas?
    rpf65 wrote: »
    I’m thinking you’ve reached the point where people are afraid to open your posts.

    I disabled
  • ClipdatClipdat Posts: 7,961
    verb wrote: »
    @Clipdat any suggestions Drew?

    Contact Cambridge support, they have excellent customer service in my experience.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!