Troubles with the Surroundbar 2000

I got my sound bar for Christmas. It was great to hookup and easily went to working. However two month later, yesterday we turned it on, as usual, and it didn't come on. However, the on green/blue button and the off red button are alternating on and off. I have tried to turn off both with the remote and manually, as well as unplugging and plugging back in. Nothing has worked. Im super bummed. We love it. Help!!!

Comments

  • ken brydsonken brydson Posts: 7,366
    Hello,
    Give Polk's CS department a call at: 1-800-377-7655, they'll be able to help you.
    Regards, Ken

    (cool that I can copy and paste a response from Ken S without even editing lol)
    HT/Main- Panny 50" G10 Plasma, Pioneer SC-1222k AVR, Panny DMP-BD60 BDP, Polk LS90 mains, CS350LS center, LS/fx side surrounds, LS50 surround backs, SVS 25-31PC+ sub, Harmony One

    Office Rig- Marantz 2252B, Denon 2910, Kenwood KD2070 TT, Polk RTA 12B's/ RTA8t
  • KennethSwaugerKennethSwauger Moderator Posts: 6,846
    Thanks for the assist...!
    "They thought we were too loud, but shoot, I had four army blankets folded over my amp, and the volume level was on 2. I'm used to playin' on 10!" S.R.V.
  • mountiemountie Posts: 1
    edited November 2015
    So, my soundbar 2000 is silent, with the flashing red. Also, I can't even turn it on when it started to flash red ??? ( power adapter is powered) It had been working great.
  • KennethSwaugerKennethSwauger Moderator Posts: 6,846
    Hello,
    Welcome to Polk's forum. Contact Polk's CS department at 1-800-377-7655 or via email to: [email protected]
    Regards, Ken
    "They thought we were too loud, but shoot, I had four army blankets folded over my amp, and the volume level was on 2. I'm used to playin' on 10!" S.R.V.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!