Timestamp detection...

Hello,
We've been working with Vanilla to correct the wrong timestamp error and have determined that there is a bug in the detection programming. The Vanilla engineers feel that they can correct this within a week.
Sorry for the problem.
Regards, Ken

Comments

  • DarqueKnight
    DarqueKnight Posts: 6,640
    Timestamp detection seems to be working now. The correct local time is shown when I make a post.
    "So hot it burns Mice!"~DK
    "Polk SDA-SRSs are hopelessly out of date both sonically and technologically... I see no value whatsoever in older SDA speakers."~Audio Asylum Member
    "Knowledge, without understanding, is a path to failure."~DK
    "Those who irrationally rail against something or someone that is no threat to them, actually desire (or desire to be like) the thing or person they are railing against."~DK
  • vmaxer
    vmaxer Posts: 4,884
    edited August 2014
    Test

    This one worked
    Pio Elete Pro 520
    Panamax 5400-EX
    Sunfire TGP 5
    Micro Seiki DD-40 - Lyra-Dorian and Denon DL-160
    PS Audio GCPH phono pre
    Sunfire CG 200 X 5
    Sunfire CG Sig 405 X 5
    OPPO BDP-83 SE
    SDA SRS 1.2TL Sonicaps and Mills
    Ctr CS1000p
    Sur - FX1000 x 4
    SUB - SVS PB2-Plus

    Workkout room:
    Sony Bravia XBR- 32-Inch 1080p
    Onkyo TX-DS898
    GFA 555
    Yamaha DVD-S1800BL/SACD
    Ft - SDA 1C

    Not being used:
    RTi 38's -4
    RT55i's - 2
    RT25i's -2, using other 2 in shop
    LSI 15's
    CSi40
    PSW 404