Forum Issues on Mobile Devices

stretchl
stretchl Posts: 1,318
edited August 2012 in Forum Testing Area
Is anyone else having trouble accessing the forum from an iPad or iPhone?

I can get to the site, but all the links go to an error page.
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'
- Isaac Asimov

Hi-Fi
Apple Lossless --> Squeezebox Touch --> Joule Electra LA-100 Mark iii --> Yaqin MC-10t --> LSiM-705's
Cabling by Groneberg
Visuals
http://StretchPhotography.com
http://Vimeo.com/channels/stretchphoto
Post edited by stretchl on

Comments

  • wingnut4772
    wingnut4772 Posts: 7,519
    edited July 2012
    Same here.
    Sharp Elite 70
    Anthem D2V 3D
    Parasound 5250
    Parasound HCA 1000 A
    Parasound HCA 1000
    Oppo BDP 95
    Von Schweikert VR4 Jr R/L Fronts
    Von Schweikert LCR 4 Center
    Totem Mask Surrounds X4
    Hsu ULS-15 Quad Drive Subwoofers
    Sony PS3
    Squeezebox Touch

    Polk Atrium 7s on the patio just to keep my foot in the door.
  • Face
    Face Posts: 14,340
    edited July 2012
    No errors via droid 3.

    Although, the interface isn't as nice as Tapatalk.
    "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster. And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you." Friedrich Nietzsche
  • soundfreak1
    soundfreak1 Posts: 2,895
    edited July 2012
    Im using a galaxy ll no problems here.
    Main Rig:
    Krell KAV 250a biamped to mid/highs
    Parasound HCA1500A biamped to lows
    Nakamichi EC100 Active xover
    MIT exp 1 ic's
    Perreaux SA33 class A preamp
    AQ kingcobra ic's
    OPPO 83 CDP
    Lehmann audio black cube SE phono pre, Audioquest phono wire (ITA1/1)
    Denon DP-1200 TT. AToc9ML MC cart.
    Monster HTS 3600 power conditioner
    ADS L1590/2 Biamped
    MIT exps2 speaker cable
  • EndersShadow
    EndersShadow Posts: 17,251
    edited July 2012
    I look at the full site on my iPhone. Seems to work better than the mobile version.
    "....not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted." William Bruce Cameron, Informal Sociology: A Casual Introduction to Sociological Thinking (1963)
  • BlueFox
    BlueFox Posts: 14,798
    edited July 2012
    I use wide screen on my iPad. The only consistent bug I see is having to press a drop down menu selection twice before the link works.
    Lumin X1 file player; Sony XA-5400ES SACD; Pass XP-22 pre; X600.5 amps
    Magico S5 MKII Mcast Rose speakers; SPOD spikes

    Shunyata Triton v3/Typhon QR on source, Denali 2000 (2) on amps
    Shunyata Sigma XLR analog ICs, Sigma speaker cables
    Shunyata Sigma HC (2), Sigma Analog, Sigma Digital, Z Anaconda (3) power cables

    Mapleshade Samson V.3 four shelf solid maple rack, Micropoint brass footers
    Three 20 amp circuits.
  • nguyendot
    nguyendot Posts: 3,587
    edited July 2012
    Ipad3 here, works fine.
    Main Surround -
    Epson 8350 Projector/ Elite Screens 120" / Pioneer Elite SC-35 / Sunfire Signature / Focal Chorus 716s / Focal Chorus CC / Polk MC80 / Polk PSW150 sub

    Bedroom - Sharp Aquos 70" 650 / Pioneer SC-1222k / Polk RT-55 / Polk CS-250

    Den - Rotel RSP-1068 / Threshold CAS-2 / Boston VR-M60 / BDP-05FD
  • VTO888
    VTO888 Posts: 72
    edited July 2012
    Ipad 1 drops while the page is loading. It worked fine before upgrade! Thanks
  • Syndil
    Syndil Posts: 1,582
    edited July 2012
    Doesn't work on WebOS (not that anyone cares). Just get a generic "error loading page" message.

    RT-12, CS350-LS, PSW-300, Infinity Overture 1, Monoprice RC-65i
    Adcom GFA-545II, GFA-6000, Outlaw Audio 990, Netgear NeoTV
    Denon DCM-460, DMD-1000, Sony BDP-360, Bravia KDL-40Z4100/S
    Monster AVL-300, HTS-2500 MKII
  • Toolfan66
    Toolfan66 Posts: 14,729
    edited August 2012
    Yep I have the same problem on my I phone.
  • ken brydson
    ken brydson Posts: 8,186
    Working fine on my Android ....
  • F1nut
    F1nut Posts: 46,303
    It was effed up, but ok now.
    Political Correctness'.........defined

    "A doctrine fostered by a delusional, illogical minority and rabidly promoted by an unscrupulous mainstream media, which holds forth the proposition that it is entirely possible to pick up a t-u-r-d by the clean end."


    President of Club Polk

  • pitdogg2
    pitdogg2 Posts: 19,517
    DSkip wrote: »
    Ken, if you haven't noticed, the views are all messed up on new threads. It makes the forum unusable.

    Noticed that the other day. I'd post something it would look fine then later my post was below several others that posted well after mine.
  • gmcman
    gmcman Posts: 1,637
    I noticed this evening the page display of each multi-page thread was in the center and some pages turned to a black background....that was 3 hrs ago.
  • tonyb
    tonyb Posts: 32,363
    747foxncj6r0.jpg
    HT SYSTEM-
    Sony 850c 4k
    Pioneer elite vhx 21
    Sony 4k BRP
    SVS SB-2000
    Polk Sig. 20's
    Polk FX500 surrounds

    Cables-
    Acoustic zen Satori speaker cables
    Acoustic zen Matrix 2 IC's
    Wireworld eclipse 7 ic's
    Audio metallurgy ga-o digital cable

    Kitchen

    Sonos zp90
    Grant Fidelity tube dac
    B&k 1420
    lsi 9's
  • No issues with my P2