more help!!!

dmhaenkedmhaenke Posts: 15
edited April 2009 in Car Subwoofer Talk
i got my new subs and amp in if u look at my other thred my sub stats and the amp stats are in there. but my question is for some reason every so often my sub randomly goes into protect mode idk y what do u think could be causing it?
Post edited by dmhaenke on

Comments

  • cadenceclipsecadenceclipse Posts: 459
    edited April 2009
    u have amp owners manual? or does amp tell you on speaker inputs which channels to bridge? i told u 1 and 2, and 3 and 4. it may say 1 and 3, and 2 and 4.
    Polk MM6501 kick panels, Eclipse cd7200mkll and SW9122 Bomb Box, Cadence A4, A7, CAP5, JL8W3V3
  • dmhaenkedmhaenke Posts: 15
    edited April 2009
    its bridged right and it works just sometimes it goes into protect till i turn it off and back on. could it be the heat? i live in NC
  • cadenceclipsecadenceclipse Posts: 459
    edited April 2009
    u turn it off, then back on, then its fine? it gets hot? i'm in pa
    Polk MM6501 kick panels, Eclipse cd7200mkll and SW9122 Bomb Box, Cadence A4, A7, CAP5, JL8W3V3
  • dmhaenkedmhaenke Posts: 15
    edited April 2009
    idk if it gets how im just wondering if that could be the problem
  • cadenceclipsecadenceclipse Posts: 459
    edited April 2009
    heat is def an enemy of amps and most electronics. if its too hot to touch u may want to think about different mounting options or installing a cooling fan...
    Polk MM6501 kick panels, Eclipse cd7200mkll and SW9122 Bomb Box, Cadence A4, A7, CAP5, JL8W3V3
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!