KennethSwauger · Moderator

About

Username
KennethSwauger
Joined
Visits
4,731
Last Active
Roles
Unregistered / Not Logged In, Registered, Users Awaiting Email Confirmation, (COPPA) Users Awaiting Moderation, Super Moderators, Administrators, Moderators, Banned, Polk Employee, LSi Focus Group 1, LSi Focus Group 2, Better Club Polk, Council
Points
1,157
Posts
6,130
Badges
37

Activity

  • You received 100 Insightfuls. When you're liked this much, you'll be an MVP in no time!
    January 12
  • Spatialist
    Kenneth, I tried the service number but they must close early on Friday.
    I have noticed the same behavior of my base subwoofer right out of the box on my Polk Audio Signa S1 Soundbar with the Subwoofer producing only a very low audio. No control from the remote control. Is there an easy fix?
    December 2017
    • KennethSwauger
      KennethSwauger
      Hello,
      Have you done this:
      "NOTE: The Signa S1 sound bar and wireless subwoofer are
      preset at the factory to work together.
      Should your wireless
      subwoofer stop receiving an audio signal, follow these
      instructions to re-establish the connection:
      1. Turn on your sound bar.
      2. Press and hold the LINK button on the back of the
      subwoofer for 3 seconds.
      3. Simultaneously press and hold
      Bluetooth
      and VOL +
      buttons on the sound bar for 5 seconds.
      The sound bar will search for a connection while the first and
      second LEDs on the sound bar will flash intermittently. The
      lights will stop flashing when the sound bar and subwoofer
      connect. If the sound bar and subwoofer fail to connect, the
      first and second LEDs will flash together 5 times. Repeat steps
      above to establish a connection."
      I hope this helps
      Ken
  • kmclen1565
    Ken I have an older RMDS-1 and after moving the unit to my new home, when I turn it on it says "ERROR No.2" is that something I can fix myself? Is the cable that runs from the pre-amp directional?
    December 2017
    • KennethSwauger
      KennethSwauger
      Hello,
      The cable is not directional, in fact a good thing to try is to reverse it and see if that helps. Make sure the connector plugs are seating correctly as you tighten them, I use to wiggle them slightly as I was tightening the threaded pins. I hope this helps.
      Regards, Ken
  • oleary
    Thanks Ken!!! Ken emailed me last night and is sending a remote.
    November 2017
Avatar

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Badges

100 Insightfuls100 LOLs50 Answers250 Likes5 Agrees25 Agrees5000 Comments5 Insightfuls25 Insightfuls5 LOLs25 LOLs5 Likes100 Likes25 Likes25 Answers5 AnswersFirst AnswerPhotogenicName Dropper10 Comments100 Comments500 Comments1000 CommentsFirst Comment2500 CommentsSecond AnniversaryThird AnniversaryFourth AnniversaryFifth AnniversarySixth AnniversarySeventh AnniversaryCombo BreakerFirst AnniversaryEighth AnniversaryAncient MembershipTenth AnniversaryNinth Anniversary