Ticking noises at all times on my PSW110

I have random noises when my sub is at idle. I have tried everything I can think of. Finally hooked up a backup sub. I love my POLK, but the noises are just to annoying to keep it connected. I does function perfectly at volume. It sounds like the same problem 1000's of others talk about -- Jetboatbill --

Comments

  • mlistens03mlistens03 Posts: 986
    @KennethSwauger
    Does it still make noises when it’s not plugged in? When it is switched to off? Auto? On?
    2 channel
    Speakers: Mission 770 Freedoms
    Integrated amp: Technics SU-v75 and matching tuner
    CDP: Technics SL-PC20
    Cables: Monoprice, Monster, Acoustic Research, and a few generic ones
    TT: Technics SL-3200, direct drive
    Cartridge: Shure M97xE

    Pc gaming setup
    Receiver/amp: Yamaha RX-V665
    Computer: Lenovo g50 (soon to be upgraded to a Dell Precision 690 which is far from stock!!)
    Interconnects: Amazon basics HDMI, Acoustic Research HDMI, Monoprice speaker cables
    Speakers: Boston Acoustics CR75s

    Random equipment on standby:
    Onkyo TX-v940, JBL woofers and tweeters, single Klipsch KG .5, Yamaha guitar amplifier, Peavey Rage 158 guitar amplifier, Kicker comp 12” subwoofer, single Bose 802 series II, a whole bunch of 1”-3” full range drivers, Infinity Crescendo 3007s (on sale), Polk LSi25s
    txcoastal1 wrote: »

    You don't tell her you read the manual, and you tell her you know what the problem is, and you fixed it, because that what men do, fix things
    sure it has a flat response, and sure it has a lot of detail, and yes, it has good and clear lows. But is it enjoyable to listen to? Does it make you grin ear to ear? That’s what really matters.
    Seen somewhere on AudioKarma (I think)
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!