PSW125 humming sound

Good day. I have a PSW125 that recently started humming. It continues to hum even with the subwoofer (rca) cable removed. If I lightly tap the amp at the rear the humming cuts out for a moment. Same with twisting the volume knob. Tried switching between on/auto/standby with same results.

I stay in India so can you pl help me.

Comments

  • KennethSwaugerKennethSwauger Moderator Posts: 6,581
    Hello,
    In all likelihood there is a problem with the sub's bass amplifier, probably located with the volume control. It would be best to send an email to: [email protected] for location of Polk importer for India.
    Regards.
    "And the house you live in will never fall down
    If you pity the stranger who stands at your gate" G.Lightfoot
  • israniamitisraniamit Posts: 2
    I had sent my subwoofer to the Profx who is the authorised dealer in India but unfortunately after all these months they haven’t been able to get a replacement amplifier and returned back my subwoofer in a completely dead state.

    Is it possible for you to directly courier the amplifier to me in India.

    Pl help
  • KennethSwaugerKennethSwauger Moderator Posts: 6,581
    It would be best to contact: [email protected] for that.
    "And the house you live in will never fall down
    If you pity the stranger who stands at your gate" G.Lightfoot
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!